Täältä löydät apua

Näinä aikoina moni kroonista sairautta, kuten allergiaa, sairastava jättää hakeutumatta hoitoon. Ei ehkä haluta vaivata koronan kuormittamaa terveydenhuoltoa, jollei ole aivan pakko, tai sitten lääkärille lähtö pelottaa tartuntariskin vuoksi. Tosiasiassa terveydenhuolto haluaa kannustaa hoidattamaan myös kroonisia sairauksia. Useimmat klinikat ottavat mielellään vastaan potilaita, ja jos fyysinen kontakti huolettaa, etävastaanottojen mahdollisuus on yleensä olemassa.
Älä epäröi hoitaa allergiaasi, apu on edelleenkin ihan lähellä!

Täältä löydät lääkärin tai hoitopaikan saadaksesi apua allergiaasi. Allergiaa hoidetaan monissa eri paikoissa - esimerkiksi terveyskeskuksien astma- ja allergiavastaanotoilla, sairaaloissa keuhko- ja allergiaklinikoilla, ihotauti- ja korva-, nenä- ja kurkkuklinikoilla, lastenyksiköissä sekä yksityisillä lääkäriasemilla. Jotkut yksiköt hoitavat vain aikuisia tai lapsia, toisissa taas hoidetaan molempia.

Jos et löydä sopivaa lääkäriä tai hoitopaikkaa läheltäsi, voit aina pyytää omalta lääkäriltäsi lähetteen eteenpäin. Yksityisille lääkäriasemille et yleensä tarvitse lähetettä.

Päivitämme sivuston lääkärikantaa säännöllisesti. Jos et vielä löydä lääkäriä alueeltasi, ota yhteys omaan terveyskeskukseen ja keskustele asiasta lääkärisi kanssa.